Iğdır'da Kuyumcu Soygunu: 5-6 Kilo Altın Çalındı

Iğdır

Iğdır'da bir kuyumcuya giren hırsız, 5-6 kilo altın çalarak kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan soygun olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Gece Yarısı Korkunç Soygun

Iğdır'ın Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir kuyumcu, gece saatlerinde düzenlenen bir soygunun hedefi oldu. Saat 03.11 sıralarında motosikletli bir şahıs, iş yerinin kapısını kırarak içeri girdi. Güvenlik kameraları, dükkana rahatlıkla sızan şüphelinin kamerayı fark ettiği anda kaskını tamamen kapattığı anları kaydetti.

Telefon Işığıyla Yapılan Yağma

Şüpheli, telefonunun ışığını kullanarak içeride dolaştı ve yaklaşık 5-6 kilo ağırlığında altını alarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Sabah dükkanını açmaya gelen iş yeri sahibi Habip Temirak, durumu fark ederek hemen polise haber verdi.

Soruşturma ve Aramalar Sürüyor

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı ve şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızın kimliğinin tespiti ve çalınan altınların bulunması için soruşturma devam ederken, gerçek zarar miktarının yapılacak detaylı sayım sonrası netleşeceği belirtildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Yüksekova'da Kar Fırtınası: Araçlar Yolda Kaldı, Vatandaşlar Yürümek Zorunda
ETÜ'nün İki Projesi Teknik Üniversiteler Birliği'nden Destek Aldı
Palandöken Geçidi'nde Tipiyle Mücadele: Karla Mücadele Ekiplerinin Zorlu Mesaisi
ETÜ'lü öğrenciler BEiNG-WISE CTF'de şampiyon oldu
Diyadin'de Başıboş Köpekler Öğrencileri Tedirgin Ediyor
Haberi Sesli Oku