Iğdır'da elektronik sigara kaçakçılığına jandarma operasyonu: 3 şüpheli yakalandı

Iğdır

Iğdır Jandarması, Karakoyunlu ilçesinde düzenlediği operasyonda bin adet elektronik sigara ve gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen cep telefonları ele geçirdi. Üç şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonun Hedefi ve Yakalananlar

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı elektronik sigara ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında Karakoyunlu ilçesinde bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada bin adet elektronik sigara ile gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 3 cep telefonu ele geçirildi.

Adli Süreç ve Serbest Bırakılma

Operasyon kapsamında gözaltına alınan B.Ç., G.K. ve O.Y., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığspor, Kaleci Muammer'e Yeni Kulüp Bulması İçin İzin Verdi
Asgari Ücret 28 Bin 75 TL'ye Yükseldi
Erdoğan ve Aoun Telefonda Görüştü: Lübnan'ın Güvenliği ve İkili İlişkiler Ele Alındı
Iğdır'da elektronik sigara kaçakçılığına jandarma operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Van'da 2025 Yılının Son Hilali Görsel Şölen Sundu
Haberi Sesli Oku