Kocaelispor'un Göztepe Deplasmanından Beraberlikle Dönüşü

Kocaelispor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, takımın son 6 maçta 13 puan topladığını belirterek hem Kocaelispor'u hem de taraftarları kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, zorlu Göztepe deplasmanından beraberlikle dönen Kocaelispor'u kutladı. Taraftarı da unutmayan Büyükakın "Kocaelispor'un yükselişine hep birlikte tanıklık edeceğiz" dedi.

KOCAELİ (İGFA) - Süper Lig'de sağlam adımlarla ilerleyen Kocaelispor, Milli maç arası dönüşünde Göztepe deplasmanından 0-0'lık sonuçla ve 1 puanla dönmeyi başardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, maç sonrası açıklama yaparak hem takımı hem de taraftarları kutladı.

Başkan Büyükakın, "Son 6 maçta 13 puan. Sahadaki mücadelesiyle takımımızı tebrik ediyor, tribünlerde hiç sönmeyen coşkusuyla büyük taraftarımızı gönülden kutluyorum. Bu şehir bu inancı taşıdığı sürece, Kocaelispor'un yükselişine hep birlikte tanıklık edeceğiz. Birlikte daha güzel günlere" ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Van’da sis ve kar yağışı yüksek kesimlerde etkiliyor
İleri sürüş uzmanından sürücülere uyarı: İftara yakın saatlerde çok daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor
Elazığ fırınlarında Ramazan yoğunluğu beş katına çıktı
Erzincan’dan umre yolcuları dualarla uğurlandı
Erzincan’da "Bağımlılıkla Mücadele" eğitimi düzenlendi
Haberi Sesli Oku