HAVALANDIRMA SEKTÖRÜNDE FORM & CVS İŞ BİRLİĞİ

Cvsair’in havalandırma amaçlı ürünlerinin satışı iklimlendirme sektörünün en köklü ve öncü firmalarından Form Şirketler Grubu’nun


GÜNDEM 15.11.2019 12:17:00 0
HAVALANDIRMA SEKTÖRÜNDE FORM & CVS İŞ BİRLİĞİ

iştiraki Form Endüstri Ürünleri tarafından gerçekleştirilecek. Fan pazarında sektör dinamiklerini değiştirecek bu iş ortaklığı sayesinde Form Endüstri Ürünleri kurumsal firmalara kapalı alanlardaki konfor standartlarını yükselten iklimlendirme seçenekleri sunacak.

Yapılan anlaşma çerçevesinde Cvsair tarafından üretilen yüksek kaliteli havalandırma cihazları Türkiye pazarında yalnızca Form Endüstri Ürünleri tarafından satılacak. Form Endüstri Ürünleri, enerji verimli çözümler üreten Cvsair ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sayesinde kapalı alanlardaki konfor standartlarını yükselten iklimlendirme seçeneklerine daha güçlü paket çözümler sunarak sektör profesyonellerine katma değer yaratmayı hedefliyor.

 

Cvsair’in, kapalı alanlardaki konfor standartlarını yükselten havalandırma amaçlı ürünleri; yüksek yapılardan katlı otoparklara, hastanelerden dini yapılara, otellerden iş merkezlerine kadar pek çok kamusal alanın havalandırma ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor.

 

Form Endüstri Ürünleri, iklimlendirme sektörünün nabzının tutulduğu ISK – Sodex 2019 fuar standında ilk defa tanıttığı ve büyük ilgi gören Cvsair ürünleri ile sektör profesyonellerine çevre dostu, tasarruflu ve kaliteli çözüm alternatifleri sunacak.

 

Form Endüstri Ürünleri, Cvsair ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında FORM Cvsair markalı kanal fanları, çatı fanları, hücreli fanlar ürün grupları ile duman egzoz fanı, jet fan ve radyal jet fan gibi ürünlerini Türkiye’deki tek yetkili satıcısı konumuyla sektörle buluşturacak.

 

FORM tarafından ISK- Sodex 2019 fuarında tanıtımı yapılan Cvsair ürünlerinden duman egzoz fanları; kapalı alanlarda çıkabilecek olası bir yangınla oluşan dumanın hızlıca tahliye edilmesini sağlıyor. Bu fan, sıcak daldırma galvanizli gövdesi, aerofoil kesitli alüminyum kanat yapısı ve farklı motor seçenekleri sayesinde yangın anında oluşan çok yüksek sıcaklıklarda çalışabileceği uluslararası bağımsız kuruluşlarca test edilip onaylanmış dayanıklı bir tasarıma sahip.

 

Günlük havalandırma ve yangın anı için çift devirli motora sahip radyal jet fan, motorlarının H yalıtım sınıfı IP55 korumalı, yüksek verimli IE2 özellikleri sayesinde daha az enerji harcıyor.

Günlük havalandırma ve yangın anı için bir diğer çift motorlu ürün olan aksiyal jet fan ise, her iki tarafında konumlandırılan susturucusu ile daha sessiz bir çalışma performansı sergiliyor.

Form Endüstri Ürünleri yeni iş birliği sayesinde kamusal yapılara havalandırma ihtiyaçları için çevre dostu ve tasarruflu ürünler ile 55 yıllık tecrübesini buluşturduğu kaliteli ve verimli iklimlendirme çözümleri sunuyor.

 

Form Endüstri Ürünleri Ticaret A.Ş. Hakkında

Form Endüstri Ürünleri, 1965 yılında kurulan Form Şirketler Gurubu bünyesinde faaliyet gösteriyor. Ana faaliyet alanı Merkezi Klima sistemleri konusunda temsilcilik ve satış olan Form Endüstri Ürünlerinin, yüksek enerji verimliliği içeren ve çevre dostu sistem çözümleri sağlayan cihazlar konusunda çalışmaları bulunuyor. Paket klimalar, toprak/su kaynaklı ısı pompaları, soğutma grupları, fancoiller, soğutma kuleleri ve klima santralleri şirketin satışını gerçekleştirildiği başlıca ürünler arasında yer alıyor. Lennox, Climate Master, Clivet, Decsa, Dunham-Bush ve Euroform markalarının Türkiye’de satışını gerçekleştiren Form Endüstri Ürünleri firması, alışveriş merkezleri, hastaneler, oteller, iş merkezleri, marketler, mağazalar ve endüstriyel alanlarda yüksek verimli iklimlendirme çözümleri sunuyor. Toprak ve deniz kaynaklı klimalar, AVM’lerde ısı pompası uygulamaları alanında çok büyük bir deneyim ve pazar payına sahip Form Endüstri Ürünleri, sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Form Endüstri Ürünleri hakkında daha fazla bilgiye www.formgroup.com internet adresinden ulaşılabilir.

 

Form Şirketler Grubu Hakkında

1965 yılında kurulan Form Şirketler Grubu, grup bünyesinde yer alan 4 bağımsız firmasıyla merkezi, bireysel iklimlendirme ve endüstriyel uygulamalar alanında, yaşam kalitesini arttıracak cihazların üretim, satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmekte; rezidanslardan otellere, okullardan hastanelere her tür bina, iş merkezi, fabrika ve alışveriş merkezleri için iklimlendirme sistem çözümleri sunmaktadır.

Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve Bursa’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde merkezi klima sistemleri, VRF, split ve multi split klima cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, aynı zamanda yerli imalat olarak günışığı aydınlatma sistemleri, doğal havalandırma-duman tahliye üniteleri, evaporatif soğutucular, fancoiller, ısı pompaları ve imzalanan lisans anlaşması kapsamında Lennox marka paket klimalar üretmektedir. Form Şirketler Grubu hakkında daha fazla bilgi www.formgroup.com internet adresinden temin edilebilir.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA