Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, il dışından gelen kampçılara yönelik temel kayak eğitimleri Mergabütan Gençlik Kampı’nda başladı. Eğitimler, kış sporlarına ilgi duyan gençler için önemli bir fırsat sunuyor.
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlere Mersin ve Şanlıurfa’dan gelen kampçılar katılıyor. Mergabütan Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen program, farklı şehirlerden gençleri buluşturuyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, eğitimlerin başladığını belirterek, "Mergabütan Gençlik Kampı’nda Mersin ve Şanlıurfa’dan gelen kampçılarımızla birlikte temel kayak eğitimlerimize başladık. Bol eğlence, bol öğrenme bekliyor," dedi. Yıldırım'ın açıklaması, kamp sürecinin beklentilerini ortaya koydu.