GÖREVDEN ALINAN İYİ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI TERZİOĞLU KAMUOYUNA DUYURUDA BULUNDU

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Av.Ahmet Haluk Terzioğlu'ndan kamuoyuna önemli bilgilendirme.


İYİ PARTİ 16.12.2019 19:12:00 1
GÖREVDEN ALINAN İYİ PARTİ ERZURUM  İL BAŞKANI TERZİOĞLU KAMUOYUNA DUYURUDA BULUNDU

İYİ Parti Erzurum  Kurucu İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifası ile boşalan ve  İYİ Parti  Erzurum İl Başkanlığına talip olmadığı halde Genel merkezin teklif ve tevdi etmesinden onur duyarak İl başkanlık görevini alan Av. Ahmet Haluk Terzioğlu  Erzurum'da kimsenin tanımadığı ve Milletvekili oluncada kendisini Partisinin ,teşkilatının ,Erzurum'un ve seçmenlerinin üzerinde görerek Partiyi tabana ve seçmene yayma çalışmalarının , Milletvekili ve yandaşları tarafından sabote edilerek engellendiğini ifade etti..


İYİ Parti Erzurum  İl başkanlık görevinden alınan Avukat Ahmet Haluk Terzioğlu, yazılı açıklamayla kamuoyuna duyuruda bulunda, 


KAMUOYUNA DUYURU

Kurucu İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifası ile boşalan İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine talip olmadığım halde Parti Genel Merkezi bana bu görevi teklif ve sonrasında tevdi etmiştir. Görevi onur duyarak kabul ettim.

Milletvekili adayı oluncaya kadar ismi bilinmeyen Sayın Naci Cinisli, Millet İttifakı’nın reyleri ile seçildikten sonra; kendisini partinin, teşkilatın, seçmenin ve hatta Erzurum’un üzerinde görmeye başlamıştır.

Sayın Naci Cinisli; göreve geldiğim ilk günden itibaren, partiyi yandaşları ile yönetme anlayışını terk etmemiştir. Partiyi tabana ve seçmene yayma çalışmalarımız, Milletvekili ve yandaşları tarafından sabote edilmiştir.

Sayın Milletvekili, danışmanının sosyal medyada şahsım ve teşkilatım aleyhine paylaşımlar yapmak ve İl Başkanlığı binasında kaba kuvvetle tehdit etmek gibi eylemlerde bulunmalarına karşı çıkmak bir yana, bilakis bu olayları teşvik etmiştir.

Bu tarz şamatalara pabuç bırakacak yapıda olmamamıza rağmen, parti içi çekişmelerin kamuoyuna yansımaması adına sesimizi çıkarmadık.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve Teşkilat İşleri Başkanı Sayın Koray Aydın ile hiçbir problemim söz konusu olmamıştır.

Ancak Sayın Naci Cinisli’nin İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki “Ya ben ya il başkanı” şeklindeki tavrı sebebiyle; parti yöneticilerini, zaten gözü dışarıda olan milletvekilini konjonktürel olarak dinlemek zorunda bırakmıştır. Genel Merkez yönetiminin bu aşamada takınmış oldukları tavrı çok iyi anlıyorum.

Teşkilatımın emeklerini muhafaza etmek, Millet İttifakı seçmenlerini hayal kırıklığına uğratmamak ve partiye olan itibarı zedelenmeme adına; Genel Merkez’den gelen istifa çağrısını yanıtsız bıraktım. Teşkilatımla birlikte istifa etmemek için direnmemize rağmen görev değişikliği gerçekleşmiştir.

Ben İYİ Partiliyim ve partimin emrindeyim.

Bu partide kimlerin kalıp, kimlerin gideceğini çok yakında hep beraber göreceğiz.

AK Parti ile flört ederek, iktidar nimetlerinden yararlanmak isteyenlerin, benim ve teşkilatımın siyasi anlayışından rahatsızlık duymaları şaşırtıcı olmamıştır.

Kısa zamanda kamuoyu bütün gerçekleri görecektir.

Saygılarımla.

 Av. Ahmet Haluk Terzioğlu


SPOR


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Meclisi'nden eski Başkan Aktaş'ın faaliyetlerine oy birliği
Başkan Sami Er personelle bayramlaştı
Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!
Sunmani yıldırım
24.12.2019 13:25:40
IYI partide kazan kaldıran hiç bir arkadaşumız herhangi bir partiyle flört edmesi mümkün deyil bizler bu partinin kurucuları olarak partimizi kimki iki adım ileri götürür ise onunlayız dedik nitekim şahsım yonetimde olmama rağmen bu ışığı göremeyince yönetimden istifa eddim buna rağmen sayın terzıoğlu partiye gelme seni istemiyorum diye şifai söyledi bu söylemine 4 ilçe başkanı şahittir ve ben yine partimdeyim IYI partide bulunmaktayım bizlerin çakallarla yem olucak ne üyemiz nede seçmenımiz var bizler Erzurum için ve vatan için çalışan neferleriz çünkü medeniyet yolunu cesurlar la attık kimse yıldıramaz.

SON DAKİKA