Gölcüklü çocuklar ve gençlerle sanat dolu 3 gün

Gölcüklü çocuklar ve gençlerle sanat dolu 3 gün


BELEDİYELER 10.07.2025 15:36:00 0
Gölcüklü çocuklar ve gençlerle sanat dolu 3 gün

Kocaeli'de Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği sanat atölyelerinde; 11-17 yaş arasındaki çocuk ve gençler, sanat dolu üç gün geçirdi.

Gölcük Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında çocuk ve gençleri sanatla buluşturdu. 7-8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenen “Çocuk ve Gençlerle Sanat Yolculuğu” etkinliği; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi önünde, 11-17 yaş arasındaki bireyleri sanatla bir araya getirdi. Etkinlik kapsamında sanat eğitmeni Meryem Cineviz, çocuk ve gençlere seramik şekillendirme, cam boncuk kolye yapımı ve Kintsugi uygulaması hakkında bilgiler verdi.

Sanat dolu üç gün geçiren çocuklar ve gençler, öğrendikleri bilgiler doğrultusunda uygulamalar yapma imkânı buldular. Kendi elleriyle seramik şekillendiren katılımcılar, cam boncuklardan yaptıkları kolyelerle kendilerini ödüllendirdiler. Etkinlik boyunca eğlenceli vakit geçiren bireyler, her yaz düzenlenen bu sanat dolu günler için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ettiler.

 

SANATLA İÇ İÇE BÜYÜYEN BİR NESİL

Gölcük’te gelecek nesilleri sanatla buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Sanatla iç içe büyüyen bir Gölcük için çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükgöz Barış Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluştu
Bursa Nilüfer’de her yaşa özel yaz etkinlikleri başladı
Konya İtfaiyesi’nden yürekleri ısıtan kurtarma operasyonu
Çivril’e doğal arıtma tesisi: DESKİ’den sıfır enerjili çevre yatırımı
Diliskelesi Şehitlik Anıtı açıldı

SON DAKİKA