GENÇ MÜSİAD Erzurum şubesi 9. Genel kurul toplantısını gerçekleştirdi


ERZURUM 8.12.2019 16:05:00 0
GENÇ MÜSİAD Erzurum şubesi 9. Genel kurul toplantısını gerçekleştirdi

GENÇ MÜSİAD (Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği) Erzurum şubesi 9. Genel Kurul toplantısı Palan Otelde gerçekleştirildi.

 

Bu bayrak yarışında devraldığı bayrağı Yasin Acar’a devretmek üzere olduğunu söyleyen GENÇ MÜSİAD bir önceki Erzurum Şube Başkanı Barışcan Koç; “3 yıl boyunca hem GENÇ MÜSİAD olarak hem de MÜSİAD olarak birçok sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Biz GENÇ MÜSİAD olarak sadece sosyal sorumluluk projelerinde değil, aynı zamanda ticari anlamda yer aldığımızı göstermek zorundayız. GENÇ MÜSİAD geleceğin iş adamlarının ticaretlerini belirleyen bir kurumdur. Yasin başkanıma bu görevinde başarılar diliyorum” dedi.

GENÇ MÜSİAD Erzurum Şubesi olarak iş birliği adında güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıktıklarını belirten GENÇ MÜSİAD yeni Başkanı Yasin Acar; “Toplamın kültür değerlerine, ticaret ahlakına bağlı ve saygılı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden, gelişmeyi hedefleyen, mesleki birikimi ve çağdaş donanımıyla iş adamı ya da üst seviyede yönetici isteği taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformuyuz” ifadelerini kullandı.

 MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir; “MÜSİAD, ana kademesiyle gençleriyle 2 milyona yaklaşmış bir üye sayısı, ana kademe olarak 11 bin işletmesi olan, 85’i yurt içinde 222 yurt genelinde şubeleri olan ve bugün 2 milyona yakın istihdam sağlayan bir kuruluştur. MÜSİAD’a sadece bu bir dernek olarak bakarsanız yanılırsınız. Çünkü MÜSİAD sadece ticari kuruluş ve dernek değildir. Aynı zamanda bir okul, fakülte ve günümüzün alperenleridir” şeklinde konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği böyle bir organizasyonun içerisinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA