Gaziosmanpaşa'da sokak ortasında dehşet: Kadını sopayla dövdü

Gaziosmanpaşa

Gaziosmanpaşa’da bir şahıs, bir kadını elindeki sopayla sokak ortasında öldüresiye dövdü. Aldığı sopa darbeleriyle yere yığılan talihsiz kadını yerlerde sürükleyen adam, “Polisle gel, beni suçüstü yakalayın” diye bağırdı.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda bağımlı olduğu iddia edilen bir şahıs, bir kadını elindeki sopayla öldüresiye dövdü.

Feci şekilde darp edilen talihsiz kadın aldığı sopa darbeleriyle yere düştü. Sokak ortasında kadına şiddet uygulayan şahıs, kadını yerlerde sürükledi. Darp edilen kadının “Şimdi karakola gidiyorum” demesi üzerine çılgına dönen şahıs “Polisle gel, beni suçüstü yakalayın. Ben bir şey yapmıyorum. Öldürürüm seni. Cehennemin dibine git. Bir daha bu kapıya gelme” diye bağırdı.

Dehşet anları kameralara yansıdı

Çevredeki kadın ve çocukların gözleri önünde yaşanan dehşet anları bir vatandaş tarafından telefonla kaydedildi. İzleyenlerin içini acıtan görüntülerde bir kadının eli sopalı bir şahıs tarafından darp edildiği görülüyor.

 



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Adana’da cam temizliğine yeni soluk: Dronlar camcı oldu
Mustafa Palancıoğlu Mektep Melikgazi'de Öğrencilere Rehberlik Etti
Zeytin hasadıyla tatil buluştu: Ayvalık ara tatilin gözdesi oldu
Kayseri'de Sahipsiz Can Dostları İçin Özel Merkez
Tunceli’de tarım yatırımları ikiye katlandı
Haberi Sesli Oku