Fransa’dan teninize sihirli bir damla

Adını; Fransızca’daki “odeur”, “koku” kelimesinden alan Odora Cosmetics, özel tasarım parfüm şişeleri ve dünyaca ünlü markaların esanslarını yaratan “Firmenich” işbirliği ile beğeniye sunuluyor.


TANITIM 6.03.2020 12:42:00 0
Fransa’dan teninize sihirli bir damla

Üretimi Fransa’da gerçekleştirilen Odora Cosmetics parfümleri, Fransız tasarımcılar tarafından dizayn ediliyor. İçerdiğinde bulunan ürünler ile dünyaca ünlü markalara meydan okuyan kozmetik şirketi, kullandığı hammaddeleri dünyanın en büyük esans yağı üreticisi Firmenich’ten temin ediyor. İkisi erkek, biri kadın parfümü olmak üzere üç farklı marka ile pazara dahil olan Odora, her markasını üç farklı seçenek ile parfüm severlere sunuyor.

Zarif detaylar ile unutulmaz bir hediye

Odunsu, aromatic ve fresh karışımlarıyla Patrick Paurin, üç farklı koku serisinden oluşuyor. Sanatsal bir ustalıkla işlenmiş şişesi ile son derece zarif detaylara sahip bu eşsiz koku, sevdiklerinize vereceğiniz en unutulmaz hediye olabilir. Ayrıca firma erkekler için CURB ve kadınlar için ARE YOU marklarıyla, parfüm severlere yine üçer seçenek sunuyor.

Online alışveriş platformlarında

Makul bir fiyat aralığında, yüksek kaliteli ürünler sunmayı ve insanların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı misyon edinen Odora Cosmetics’in ürünlerine, başta internet sitesi olmak üzere, büyük kozmetik perakende zincirlerinden ve online alışveriş platformlarından ulaşabilirsiniz.

Dünya çapında bir şirket olma vizyonu ile hareket eden Odora Cosmetics, kalbe dokunan kokuları deneyimlemeye davet ediyor.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA