fizy İSTANBUL MÜZİK HAFTASI’NDA KENAN DOĞULU COŞKUSU

Yaz boyunca gerçekleştirdiği konser maratonuna dur durak bilmeden devam eden Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam fizy İstanbul Müzik Haftası’nda dillerden düşmeyen efsane şarkılarını hayranları için söyledi.


MAGAZİN 9.11.2019 11:13:00 0
fizy İSTANBUL MÜZİK HAFTASI’NDA KENAN DOĞULU COŞKUSU

Atlantis Yapım ve SM Production tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası'nın ikinci gününde, Eda Baba, Ekin Beril, Gökcan Sanlıman, Sena Şener, Kalben, Gökhan Türkmen ve Manga’nın ardından sahneye çıkan Kenan Doğulu, müthiş enerjisi ve performansıyla binlerce dinleyenini müzik ve eğlencenin zirvesine taşıdı.

 

Manga grubu solisti Ferman Akgül ile sürpriz düet

Kenan Doğulu gecenin sürprizi olarak Manga grubunun solisti Ferman Akgül ile dinleyenlerini coşturan eğlenceli bir düet yaptı. Birlikte ‘Çakkıdı’ parçasını seslendiren Kenan Doğulu ve Ferman Akgül’e İlker Aksungar, DJ setiyle eşlik etti.

 

Özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik edilen gecede Kenan Doğulu, özel repertuarı, güçlü sahne yorumu ve şovlarıyla festivale damgasını vurarak Volkswagen Arena’da unutulmaz bir konsere daha imza attı.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA