Esendere'de Tır Kuyruğu 2 Kilometreye Ulaştı

Esendere

İran tarafındaki sistemsel aksaklıklar nedeniyle Esendere Gümrük Kapısı'nda bekleyen tırların oluşturduğu kuyruk 2 kilometreyi buldu.

Sistemsel Aksaklıkların Yol Açtığı Uzun Bekleyiş
İran tarafında aralıklarla devam eden sistemsel aksaklıklar nedeniyle Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Esendere Gümrük Kapısı'nda bekleyen tırların oluşturduğu kuyruk yaklaşık 2 kilometreye ulaştı.

Tır Sürücülerinin Mağduriyeti
İran'a geçerek yüklerini teslim etmek için sırada bekleyen tır sürücüleri, bu durumdan dolayı mağdur olduklarını belirtti. Yaşanan duruma tepki gösteren tır sürücüleri, "Öğle saatlerinde Yüksekova'dan Esendere'ye gittiğimiz sırada 2 kilometreyi aşacak derecede tır kuyruğu duruyordu. Sebebini sorduğumuzda ise sorunun İran tarafından kaynaklı olduğu söylendi. Artık bu görüntülere alıştık. İnşallah kısa sürede bu da biter ve yolumuza devam ederiz" dediler.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Çoban Kaybolduktan 3 Gün Sonra Koyunların Arasında Hayatta Bulundu
Karakaya Baraj Gölü'ne 420 Bin Yavru Balık Salındı
Van'da 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan müdür gizli bölmede yakalandı
İdil’de 107 ton kırmızı mercimek tohumu dağıtıldı
Siirt’te arıcılara 41 milyon 436 bin liralık destek
Haberi Sesli Oku