Erzurumlu sporcular Aydın ve Ordu'da madalyalara doymadı

.


ERZURUM 25.01.2022 14:05:00 0
Erzurumlu sporcular Aydın ve Ordu

Erzurum'da genç sporculara yönelik destekler devam ederken, Aydın ve Ordu'da yapılan sportif organizasyonlarda Erzurumlu sporcular madalyalara doymadı.

Erzurum'da başarılı çizgilerinden sonra ulusal etkinliklere katılarak ödüller kazanan genç sporcular, Aydın ve Ordu'da kazandıkları madalyalarla takdirleri topladı. Aydın'da yapılan Lise Gençler A Kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda Erzurumlu sporcular 4 birincilik madalyası ve 1 de üçüncülük madalyası kazanırken, Ordu’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’da ise 4 altın, 1 gümüş ve 2 de bronz madalya kazandı.

AYDIN'DA 4 BİRİNCİLİK VE 1 ÜÇÜNCÜLÜK MADALYASI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Aydın’da yapılan Lise Gençler A Kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum 4 birincilik madalyası 1’de üçüncülük madalyası kazandı. 51 kg Selahattin Çinibulan, 54 kg M.  Enes Kanar, 75 kg  M. Furkan Karadağ, 71 kg irfan uğurlu madalya sevinci yaşadı."

ORDU'DA 4 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE 2 BRONZ MADALYASI

"Ordu’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’da 4 altın, 1 gümüş, 2’de bronz madalya kazanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün yönetimini, sporcularını ve antrenörlerini tebrik ederiz." ifadeleri kullanıldı.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA