‘Erzurum’da yaşama sebeplerimiz ortadan kaldırılıyor’


ERZURUM 6.12.2019 17:41:00 0
‘Erzurum’da yaşama sebeplerimiz ortadan kaldırılıyor’

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Haluk Terzioğlu Düzenlediği basın toplantısında Erzurum gündemine dair açıklamalarda bulundu

 

 

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında Erzurum havalimanında yaşanan problemlerin siyasilerin kabiliyetsizliklerini ortaya koyduğunu söyleyen İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Haluk Terzioğlu; “Uçak fiyatlarını, sefer sayılarını ve havalimanındaki CAT sistemini ellerine yüzlerine bulaştırdılar” dedi.

Terzioğlu; “Sayın Vekilimiz İbrahim Aydemir Bey, Erzurum havalimanının adını Recep Tayyip Erdoğan koyalım, Erzurum’un ahde vefasını gösterelim diyor. Recep Tayyip Erdoğan Erzurum’a ne yaptı ki ahde vefa gösterelim. Çocuklarımıza iş mi verdiniz, ailelerimize aş mı verdiniz, kadınlarımıza yaşanılabilir şehir mi verdiniz, çocuklarımıza gelecek mi verdiniz? Ne verdiniz de ahde vefa gösterelim size? Erzurum’un derdi tasası bitti de bir tek havalimanı ismi kaldı. İbrahim Aydemir’in ‘insanlarımız çok mutlu’ şeklinde bir açıklaması daha var. İnsanımız mutlu değil. Erzurum’da sokağa çıkılsın; sokakta, kahvehanelerde insanlarımızın ve gençlerimizin yüzlerine bakılsın. Hiç kimse mutlu değil. İşsiz insan, aç insan ve gelecek kaygısı taşıyan insan mutlu olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

 

Erzurum’da insanların yaşamaları için sebeplerinin olması gerektiğini ifade eden Terzioğlu; “Erzurum’da sanayi, ticaret, tarım ve hayvancılık yok. Turizm yapalım istendi ama turizmi de getirdikleri nokta ortada. Erzurum’da yaşamamız için sebeplerimiz olmalı. Erzurum’a pozitif ayrıcalık istiyoruz. Burada kış mevsimi sebebiyle doğalgaz, elektrik ve giyim-kuşam giderleri daha fazla. Erzurum’da kent yaşamını bitirdiler. Erzurum’da insanların yaşaması için bir pozitif ayrıcalık tanınması gerekir” şeklinde konuşur.

Gündeme dair açıklamaların tamamı video da


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA