Erzurum’da Lezzetin Adresi Polat Etli Ekmek


TANITIM 28.12.2019 19:40:00 0
Erzurum’da Lezzetin Adresi Polat Etli Ekmek

Röportaj: Goncagül KAYA/Esnaf köşemizin bu haftaki konuğu Polat Etli Ekmek denince ilk durağı Lezzetli Etli Ekmek!  Ercan Kara ile yaptığımız röportajda, Erzurum da Uzun yılların verdiği tecrübe ve birikimini bizlerle paylaşan Ercan Kara’a teşekkür ederiz.

 

Erzurum’da 4 yıl önce açılmış ve lezzeti hala keşfedilmemiş bir lokanta… Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesinde bulunan Polat Etli Ekmek Lokantası insanları lezzetiyle mest ediyor.

Kendilerine ait malzemeleri ve meze çeşitleriyle yaptıkları lezzetlere farklı tat katıyor. Lokantanın Şefi Ercan KARA ile yaptığımız röportajda ‘’köfteler de kendi malzemelerimizi kullanıyoruz.

Yaptığımız ürünlere sadece tuz ve et katıyoruz ayrıca yaptığımız etli ekmeği öğrencilere indirimli olarak sunuyoruz.’’ diye belirten KARA, 25 çeşit pide, Sivas karışık ızgara ve Sivas köfteyle de 14 :30 ile 18:30 saatleri arasında öğrencilere indirimli hizmet sunduklarını da dile getirdi. Samimi çalışanları ve hijyenik ortamıyla Polat Etli Ekmek Lokantası her zaman Erzurum halkının hizmetine açıktır. Lezzetlerimizi Keşfe etmeye davet ediyoruz dedi.

 

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA