Erzincan’da Öğrenciler Kayak ve Drama Kursları ile Destekleniyor

Erzincan’da Öğrenciler Kayak ve Drama Kursları ile Destekleniyor

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nün ÇOGEP projesi kapsamında, 24 lise öğrencisi için başlatılan kayak ve drama kursları, öğrencilerin sosyalleşmesine ve yeteneklerini geliştirmesine katkı sağlıyor.

Proje Kapsamında Eğitim ve Sosyal Destek
Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen ÇOGEP "Hep Birlikte Aileyiz" Projesi ile öğrencilere yönelik desteklerini sürdürüyor. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından yürütülen bu anlamlı çalışma, İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayata geçiriliyor.

Öğrencilerin Gelişimine Katkı Sunan Kurslar
Proje kapsamında, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 24 öğrencinin sosyalleşmesine katkıda bulunmak, yeteneklerini geliştirmelerine fırsat tanımak ve onları spora yönlendirmek amacıyla kayak ve drama kursları düzenlendi. Bu kurslar, öğrencilerin kişisel gelişimlerine önemli bir destek sağlıyor.

Ekipman Desteği ve Faaliyetlerin Süreci
Kurslara katılan öğrenciler için gerekli olan tüm kıyafet ve ekipmanlar temin edilerek kendilerine hediye edildi. Kayak ve drama eğitimlerinin başladığı ve planlanan şekilde devam ettiği bildirildi. Bu faaliyetler, öğrencilerin hem fiziksel hem de sanatsal becerilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Ardahan’da kar yağışı trafiği aksatıyor
Erzurum’da çığ alarmı
Başkan Gödekmerdan’dan, Kadir Gecesi mesajı
Çatıdan düşen kar kütlesi otomobili kullanılamaz hale getirdi
Malatya’da kadın kooperatifinde bayram mesaisi
Haberi Sesli Oku