Erzincan'da Öğretmenlerden Kültür ve Sanat Buluşması

Erzincan

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, öğretmenlerden oluşan Maarif Korusu'nun çalışmalarını izleyerek, eğitimcilerin kültürel faaliyetlerine destek verdi.

Bir Koro, Üç Protokol

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenler tarafından kurulan Maarif Korusu'nun gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde takip etti.


Türkülerle Eşlik Eden Vali

Öğretmenlerin seslendirdiği eserleri dinleyen Vali Aydoğdu, dinleti sırasında zaman zaman türkülere eşlik etti. Ziyaret sırasında açıklama yapan Vali, öğrencilerin başarısı ve en iyi şekilde yetişmesi için fedakârca çalışan tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti.


Mesai Saatleri Dışındaki Değer

Vali Aydoğdu, mesai saatleri dışında da kültürel ve sanatsal faaliyetlere zaman ayıran eğitimcilerin bu çabalarının çok değerli olduğunu vurguladı. Maarif Korusu'nda görev alan öğretmenlere çalışmalarında başarı ve kolaylık dileyerek, bu tür sosyal ve sanatsal buluşmaların devamını temenni etti.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü
Karayollarının huzur ve güvenliği Otoyol Jandarma Timlerine emanet
Malatya'da Gölete Giren 19 Yaşındaki Genç Boğularak Hayatını Kaybetti
ATAÜNİ Genç Ofis'te 'Fikirden Aksiyona Giden Yol' Paneli Düzenlendi
Erzurum'da 80 Aranan Şahıs Bir Haftada Yakalandı
Haberi Sesli Oku