Ermeniler Erzurum’u terk ederken iki şeyi miras bıraktılar

,


ERZURUMSPOR 14.09.2022 14:48:00 0
Ermeniler Erzurum’u terk ederken iki şeyi miras bıraktılar

Bırakalım artık bu takımı, bu şehri haksız yere hiç çaba sarf etmeden oturduğumuz yerde eleştirmeyi, Az yada çok destek olmamız lazım, Adam maça gelmeye acizlenir. Ama kral spor yorumcularına ve siyasetçilerine taş çıkarır bir şekilde takımı ve memleketi kötüler. Yav Allah aşkına beğenmiyorsanız gidin, gitmiyorsanız eğer şehir için takım için çözüm olun sorun olduğunuz yeterli.

Ne güzel demiş Neyzen Teyfik Ekmek Herkese Yetecekti Aslında. Tarlaya Karga Dadandı, Ambara Fare, Fırına Hırsız Memlekete Harami, Geldikleri Gibi Gitmediler Kimi İtini Bıraktı Kimi Bitini, Kimi de Piçini yoksa Bu kadar Şerefsizin Bizden Olması Mümkün Değil.

Ermeniler Erzurum’u terk ederken iki şeyi miras bıraktılar sanırım

Birincisi Hainlik

İkincisi Hamam Takımı

 

Sanki ilk defa biz mi bu kadar sürede puansız kaldık? 

Sanki ilk defa biz mi gol atamadık?

Sanki ilk defa biz mi puan cetvelinin istenilenin altındayız? Hafta sonu Ankara’da, AnkaraKeçiörengücü ile oynayacağımız maç dahil geride tam 32 maç var. İlk maç haricinde son iki maçtan da puanlarla ayrılabilirdik çünkü takım olarak fena oynamadık. İyi bir santraforumuz olsa çoktan golle tanışırdık. Basit kaleci hataları, şansızlıklar, tüm takdir haklarını rakipten yana kullanan hakemler bence puansız haftaların nedeniydi.

 Şimdi şöyle bir silkelenip kendimize gelme zamanı. Bir yerden başlamamız lazım. Fikstür ve hakemler ilk haftalarda bize büyük bir azizlik yaptı ama artık bizi hiç bir şey durdurmamalı…

 İlk adımı da Ankara Keçiörengücü maçında atabiliriz.

Hakan Dikmen

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA