Ergan Kayak Merkezi'nde eğlenceli anlar yaşandı

Ergan Kayak Merkezi

Arif Arifoğulları'nın kartopu şovu ve 'Şengül eze' tiplemesiyle snowboard yapan vatandaş, kayakçılara keyifli anlar yaşattı.

Kartopuyla Gelen Neşe

Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nde renkli ve eğlenceli görüntüler yaşandı. İnternet ünlüsü Arif Arifoğulları, telesiyejle yukarı çıkan kayakçıları sürpriz bir şekilde kartopuna tutarak keyifli anlara imza attı. Bu spontane eğlence anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Snowboard'da Farklı Bir Tarz

Öte yandan, kayak merkezinde dikkat çeken bir başka an ise bir vatandaşın sıra dışı performansı oldu. Vatandaş, kayak kıyafeti yerine kadın elbisesi giyerek yaptığı "Şengül eze" tiplemesiyle snowboard yapmayı tercih etti. Bu komedi ve sporun birleştiği gösteri, çevredekilerden büyük ilgi gördü.

Gülümseten Manzaralar

Kayak merkezinde birbirinden farklı bu iki eğlenceli olay, karlı pistlerde tatil ve spor yapanları gülümsetti. Hem geleneksel kartopu oyununun hem de yaratıcı bir tiplemenin sporla buluştuğu anlar, Ergan Dağı'na ayrı bir renk kattı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ’da yüzlerce kişi aynı anda halay çekti: O anlar böyle görüntülendi
Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi
Alev alan aracı itfaiye ekipleri söndürdü
Kendisinden haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
Ağrı merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 65 tutuklama
Haberi Sesli Oku