Elazığ'da Hatalı Şerit Değiştirme Arkadan Çarpışmaya Yol Açtı

Elazığ

Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana gelen kazada, hatalı şerit değiştiren motosiklete arkadan çarpan otomobil, sürücünün yaralanmasına neden oldu. Olay anları araç kamerasına yansıdı.

Şerit İhlalinin Bedeli

Elazığ'ın Zübeyde Hanım Caddesi'nde, trafik akışı içinde seyreden bir motosikletin ani ve hatalı şerit değiştirmesi, arkasından gelen bir otomobilin çarpışmasıyla sonuçlandı. Plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen motosiklet, manevrasıyla aynı yönde ilerleyen diğer aracın önüne çıktı.

Yaralı ve Müdahale

Arkadan gerçekleşen sert çarpma, motosiklet sürücüsünün yaralanmasına yol açtı. Olay yerine intikal eden 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu hastaneye sevk etti. Tedavi süreci başlatılan sürücünün durumu hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

Kamera Şahit Oldu

Kazanın tüm seyri, cadde üzerindeki başka bir aracın sürücü kamerası tarafından kaydedildi. Bu görüntüler, olayın nasıl geliştiğine dair net bir kanıt sunarken, trafikte dikkat ve kurallara uymanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Sağlık Personeline Kuduz Teması ve Aşı Eğitimi
Esenlik Külliyesi'nde 8 Milyon TL'lik Halk Dayanışması
Bingöl'de Hırsızlık ve Kart Dolandırıcılığı Şüphelisi Yakalandı
Makas Atarak Kazaya Neden Olan Sürücü Olay Yerinden Kaçtı
Tunceli'de Öğrenciler Annelerine Yemek Yaptı, Jüri Onlardı
Haberi Sesli Oku