Elazığ'da görev yapan din görevlilerinin katılımıyla aralık ayı din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Yusuf Bingöl'ün başkanlığında, Elazığ merkez ve köylerinde görev yapan din görevlilerinin katılımıyla düzenlenen toplantı, Hacı Fethi Camii İmam Hatibi Nusret Bayar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Toplantıda; 17 Ocak tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Hafızlık İcazet Merasimi başta olmak üzere yürütülen hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Müftülük birim amirleri söz alarak, kendi alanlarıyla ilgili güncel duyuru ve talimatları paylaştı.
Özellikle cami hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi, gençlik çalışmaları ve eğitim faaliyetlerinin verimliliğinin artırılması noktasında izlenecek yol haritası belirlendi. Bu kapsamda, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen yeni projeler ve çalışma metodları üzerinde duruldu.
İl Müftüsü Yusuf Bingöl, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede Elazığ'ın manevi imarına katkı sunan tüm din görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Bingöl, din hizmetlerinde süreklilik ve kalitenin önemine vurgu yaptı.