Elazığ'da Deprem Anında İki Farklı Tepki: Panik ve Sakinlik

Elazığ

Baskil'deki 4.7 büyüklüğündeki deprem sırasında, oyun oynayan iki kuzenin güvenlik kamerasına yansıyan farklı tepkileri dikkat çekti. Biri panik yaşarken, diğeri oyuna devam etti.

Elazığ'ın Baskil ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, bir iş yerindeki güvenlik kamerasına ilginç bir anı kaydettirdi. Kamera, deprem sırasında oyun oynayan iki kuzeni görüntüledi.

Ani Sarsıntı ve İki Farklı Davranış
Depremin etkisi hissedilir hissedilmez, iki kuzen farklı tepkiler verdi. Kuzenlerden biri, yaşanan sarsıntı karşısında kısa süreli bir panik yaşadı. Diğer kuzen ise sakinliğini korumayı başararak, oyun oynamaya devam etti.

Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
Yaşanan deprem sonrasında, söz konusu iş yerinde veya ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk rapor edilmedi. Olay, sadece kamera kaydına yansıyan ilginç bir an olarak kaldı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Erzincan’da 80 markete zabıta denetimi
Erzincan Ekşisu Doğal Maden Suyu’na coğrafi işaret tescili
Tercan’da buz sarkıtları temizlendi
Kaymakam Arıkan, jandarma personeliyle iftarda buluştu
Kaymakam Duman aile ve öğrencilerle iftarda
Haberi Sesli Oku