Eğitim Bir-Sen Kazandirmaya Devam Ediyor


ERZURUM 19.02.2020 10:43:00 0
Eğitim Bir-Sen Kazandirmaya Devam Ediyor

Yakutiye İlçme Milli Eğitim personelinin 2020 yılı Mart ayından başlayıp 3 yıl süreyle devam edecek olan banka promosyon sözleşmesini İlçemiz personeli adına yetkili sendika Eğitim Bir-Sen olarak yürüttük. Yürüttüğümüz bu süreçte, üzerimize aldığımız sorumluluğu yalnızca kendi üyelerimiz için değil; bütün bir camia adına en iyi netice ile neticelenmesi için elimizden gelen bütün çabayı sarf ettik. Neticesinde de personel sayısı ve maaş miktarları göz önünde bulundurularak yapılacak bir oranlamada görülecektir ki sadece Erzurum'da değil Türkiye genelinde 3104 tl ile en yüksek maaş promosyonu kazancı elde ettik. Ayrıca yaptığımız sözleşmeyle personelimizin bankacılık işlemleriyle alakalı da önemli kazanımlarımız oldu.

            Bu başarı ile mutlu muyuz, evet mutluyuz. Ana şu bilinmeli ki bu mutluluk sadeceşu anlık bir mutluluk. Bizler yine aynı azim ve kararlılıkla üzerimize giydiğimiz gömleğin ve personelimizin bize yüklediği sorumluluğun süreç içerisinde gereği neyse bunları en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler Eğitim Bir-Sen'e gönül vererek Mehmet Akif İnan'ın emanetini taşıyoruz. Emaneti vakti geldiğinde layıkıyla teslim etmek gayretinden başka da gayretimiz yoktur.

            Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve bizden desteklerini esirgemeyen Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cihan KIVAÇ Beyefendiler başta olmak üzere Yakutiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun ÇİNİCİ Beyefendiye ve tüm İlçe personelimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

            Omuzumuzdaki yükten ve üzerimizdeki sorumluluktan ve bunların gereklerinin neler olduğundan haberdarız. Ama şunu da biliyoruz ki sizin dualarınız, bizim de sabr u gayretimizle her daim bu yükün altından kalkarak daha güzel işler yapacağız.

            Eğitim Bir-Sen Yakutiye İlçe Taşkilatı adına tekrar herkese selam, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA