EFSANE HONDA MODELİ ÇİN'DE HAYAT BULDU! YENİ CİVİC’TEN DAHA SPORTİF!!!

.


OTOMOTİV 3.10.2021 13:44:00 0
EFSANE HONDA MODELİ ÇİN

Çin’e özel bir model olarak yeniden hayat buldu. Yeni İntegra’ya dıştan baktığımızda yakın zamanlarda tanıtılan bir Honda modeline oldukça fazla benzediğini görüyoruz.

İlk olarak ABD pazarında satılacak sedan gövde tipiyle karşımıza çıkan 11. nesil Civic, kasımda ülkemize giriş yapacak. 2022 Honda Integra, Çin'de düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı.

Honda Integra, markanın Çin'deki Guangzhou'daki fabrikasında üretilecek. Civic Sedan ise Donggeng Honda tarafından salgının patlak verdiği Wuhan'da üretiliyor.

Integra, altyapısını ve dış tasarımının büyük bölümünü yeni Civic ile paylaşıyor. İki model arasındaki farklılık ise bazı detaylarda saklı. Aracın kokpit görselleri yayınlanmadı, kokpit görselleri yayınlandığında ‘’Otomobil Medyam’’ İnstagram adresinden paylaşacağım.

INTEGRA’NIN ÖZELLİKLERİ

Honda Integra'nın matrix LED farları Civic'tekilere göre daha ince duruyor. Ayrıca burun kısmı ve ızgara tasarımı da farlarla daha uyumlu.

Integra'nın arka tarafındaki bagaj kapağının, spoylerin ve stopların tasarımı biraz Civic modelinden biraz daha farklı.

Bu detaylar çift egzoz çıkışı ve 18 inçlik yeni jantlarla birleştiğinde Integra'yı Civic'e göre biraz daha sportif gösteriyor.

2022 Honda Integra'nın iç mekanına ait detaylar henüz paylaşılmadı. Ancak iç mekanın Civic'e benzer olacağını söyleyebiliriz.

/resimler/2021-10/3/85109565652900.jpg

Motor seçeneklerine gelecek olursak; aracın arkasındaki 240 Turbo rozeti, Civic'te 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre VTEC turbo dört silindirli üniteyi akıllara getiriyor. Motorun 6 ileri manuel şanzımanla eşlenmesi ise çok olası.

BU YIL SATIŞA ÇIKACAK

Yeni Honda Integra'nın Çin'de yıl bitmeden satışa sunulacağı belirtiliyor. Otomobilin fiyatı ise belirsizliğini koruyor. İntegra’nın diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı da soru işaretleri arasında yer alıyor.

Otomobil Medyam YouTube kanalımı ve İnstagram adresimi takip etmeyi unutmayın.

https://youtube.com/channel/UCUySAgbPsn1IXKSjKtcEwuw

https://instagram.com/otomobilmedyam?utm_medium=copy_link

Kenan KUTLUER

 

 

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA