TEKNOLOJİ

TEKNOLOJİ Haberleri

e-ticarette yeni yapılanma...

Yolu e-ticaretten geçen birçok ünlü bilişim şirketinin üye olduğu EDER e-ticaretin iyileştirilmesi ve güvenli hale gelmesi için projeler geliştiriyor.


TEKNOLOJİ 12.11.2019 09:56:00 0
e-ticarette yeni yapılanma...

Geçtiğimiz Ekim ayında Genel Kurulu yapılan EDER'in yeni Başkanı Kolaymağaza adlı e-ticaret markasının sahibi Bahadır Kemal Gülcan oldu.
Öte yandan yeni başkan hızla görevlendirmeler yaptı alınan kararlarla Proticaret A.Ş. kurucu ortağı Süleyman Zafer Kuzucu Genel Sekreterliğe, Mustafa Şapçı ise Medya ilişkilerinde ve organizasyonlardan sorumlu müşavir olarak atandı.

EDER'in yeni yönetiminin yerel hedefleri hedefleri arasında e-ticaret okur yazarlığı ve e-ticaretin yaygınlaştırılması ve güvenliği konuları bulunuyor. EDER ikici olarak global alanda e-ihracat konusuna önem verecek. Bu amaçla geçtiğimiz dönemde TİM Başkanı İsmail Gülle ve TİM Genel Sekreteri Prof.Dr.Kerem Alkin ile görüşmüşlerdi.

EDER'in yeni başkan Bahadır Kemal Gülcan "2020 yılı içinde EDER ciddi bir atak yapacak. Bu amaçla bir çok devlet kurumu ve sivil toplum örgütü ile görüşüyoruz. üyeleri yıllarca çalışmışlar ve e-ticaretin varolmasını sağlamışlarsır. Bu noktadan yola çıkarsak E-Ticaret ve E-ihracatın sahibi EDER'dir. EDER üyeleri ve derneğimiz yaptıkları yatırımlarla e-ticaretin gelişmesini devletimizden aldıkları güçle katmeeleyip geliştireceklerdir" dedi.

Bahadır Kemal Gülcan Şehir Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olup 20 yıldır e-ticaret sektörü içinde faaliyetlerini sürdürüyor.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA