Kübra Denizci Keskin İstanbul Rallisi'nde Podyuma Çıktı

Kübra Denizci Keskin İstanbul Rallisi

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, Orhan Yüce İstanbul Rallisi'nde kadınlar kategorisinde üçüncü olarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Osmangazi Belediyesi'nin gururu dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Orhan Yüce İstanbul Rallisi'nde etkileyici bir performans sergiledi. Yarışı kadınlar kategorisinde üçüncü tamamlayan Keskin, başarılarına bir yenisini daha eklemeyi başardı.

BURSA (İGFA) - Bu yıl 45'incisi düzenlenen Orhan Yüce İstanbul Rallisi, yüksek rekabet ortamında toplam 8 özel etapta gerçekleştirildi. İstanbul Otomobil Spor Kulübü (İSOK) tarafından organize edilen etkinlikte 47 ekip start alırken, zorlu parkur koşulları nedeniyle yalnızca 28'i finişe ulaşabildi.

Zorlu Parkurda İstikrarlı Performans

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, teknik geçişleri ve dayanıklılık gerektiren yapısıyla sporcular için gerçek bir sınav niteliği taşıyan yarışta istikrarlı sürüşüyle dikkatleri üzerine çekti. Fiziksel dayanıklılık ve üst düzey konsantrasyon gerektiren İstanbul parkurunda etkili bir performans ortaya koyan Keskin, yarışı üçüncülük ile tamamlayarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Motivasyon ve İlham Kaynağı

Kübra Denizci Keskin'in İstanbul'daki bu önemli başarısı, sezonun final etabı olan Kocaeli Rallisi öncesinde hem motivasyonunu yükseltti hem de Türkiye'de motorsporlarının herkes için erişilebilir olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Başarılı pilotun bu performansı, engelli bireylerin spor dünyasında neler başarabileceğinin de önemli bir göstergesi oldu.

Başkan'dan Tebrik

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, başarılı rallici Kübra Denizci Keskin'i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Keskin'in elde ettiği bu başarının hem kendisi hem de temsil ettiği kurum için gurur kaynağı olduğunu belirtti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

24 Erzincanspor Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı
Vangücü SK, Erzincan Gençler Gücüspor'u 8-0 Mağlup Etti
Elazığ'da 5 Katlı Evde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
25. Seferihisar Mandalina Şenliği Coşkuyla Kutlandı
TOLUN F ile Türkiye'nin Hassas Vuruş Yeteneği Güçleniyor
Haberi Sesli Oku