Domino’s’tan festival tadında “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s Pizza, düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile tadına doyulmaz pizzalarını inanılmaz fiyatlar ile tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.


DUYURULAR 16.09.2019 10:15:00 0
Domino’s’tan festival tadında “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s Pizza, düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile tadına doyulmaz pizzalarını inanılmaz fiyatlar ile tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 1 hafta sürecek Pizza Günleri boyunca sürpriz aktivitelerle her an, her yerde pizza severlerin karşısına çıkmayı planlayan Domino’s, küçük ve orta boy pizzalarının tümünde uygulayacağı fırsatlarla lezzet tutkunlarının doyasıya pizza yemelerini sağlayacak. Domino’s, bütün küçük boy pizzalarını Gel Al’da 9,99 TL’ye, Evlere Servis’te bütün orta boy pizzalarını 19,99 TL’ye pizza severlerle buluşturacak.

 

Türkiye’nin en sevilen pizza markası Domino’s Pizza, 16-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile pizza sevdalısı lezzet tutkunlarını heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Bu kapsamlı organizasyonla Domino’s Pizza bir ilke imza atarak, Türkiye’ye festival niteliğinde bir pizza etkinliği kazandırıyor.

 

Domino’s Pizza, “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”ne özel olarak hem Gel Al hem de Evlere Servis’te başlattığı iştah kabartan kampanyalarıyla tadına doyulmaz pizzalarını Türkiye’nin her sofrasına taşımak üzere eşsiz fırsatlar sunuyor.

 

Küçük boy pizzaların tümü 9,99 TL!

Domino’s Türkiye Pizza Günleri boyunca Gel Al’da Domino’s’un küçük boy ince hamur pizzalarının tümü, sadece 9,99 TL’ye;

 

19,99 TL’ye orta boy pizza!

Evlere Servis’te, Domino’s orta boy ince hamur pizzalarının tümü 19,99 TL’ye pizza severlerle buluşacak.

 

Domino’s Pizza hakkında

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 16 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 23 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 69 ile yayılmış 538 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA