Domino’s Türkiye Pizza Günleri’nde tüm pizzalar tek fiyata!

.


TANITIM 15.01.2022 13:01:00 0
Domino’s Türkiye Pizza Günleri’nde  tüm pizzalar tek fiyata!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı! Dilediğin pizzayı denemenin tam zamanı!

13-23 Ocak tarihleri arasından devam edecek olan Domino’s Türkiye Pizza Günleri'nde tüm pizzalar tek fiyata! Extravaganza’dan Mangal Sucuklu’ya, Bol Malzemo’s’tan Italiano’ya bol malzemeli, aşırı lezzetli, gurmenin de gurmesi  pizzalar en cazip fiyatlarla sofralarda. Domino’s Türkiye Pizza Günleri boyunca Evlere Servis’te Büyük Boy tüm pizzalar 54,99’a, Beklemeden Gel Al’da  2 adet Orta Boy tüm pizzalar da 54,99’a! Bu fırsatı kaçırma!

 

 

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, geleneksel pizza günlerini başlattı. 13-23 Ocak tarihleri arasında hem Eve Servis’te hem de Beklemeden Gel Al’da başlattığı fırsat dolu kampanyayla 7’den 70’e herkesi pizzaya doyuran Domino’s,  bol malzemeli, aşırı lezzetli, gurmenin de gurmesi pizzalarını tek fiyata sunarak damakları şenlendiriyor! 

 

Domino’s tutkunlarının merakla beklediği Türkiye Pizza Günleri boyunca Extravaganza’dan Mangal Sucuklu’ya, Bol Malzemo’s’tan Italiano’ya dilediğiniz pizzalar tek fiyat avantajıyla sofralarınıza ulaşıyor. Eve Servis’te Büyük Boy Domino’s pizzalar 59,99 TL’ye temassız teslimatla kapınıza kadar gelirken, Beklemeden Gel Al’da  2 adet Orta Boy tüm pizzalar yine 59,99 TL’ye satışa sunuluyor! 

 

Türkiye Pizza Günleri’nin tanıtım filmiyle yeni jingle’ının çıkışını yapan marka,  “Bizde her yer Domino’s, bizde her şey beraber!” diyerek paylaştıkça çoğalan Domino’s mutluluğunu tüm Türkiye’ye yaymak için var gücüyle çalışıyor!


SPOR


GÜNDEM

Belediye Başkanı Kasap tüm Şehit ailelerini Beypazarı’na davet etti
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi

SON DAKİKA