Doğal Yaşam Trendineşık Çözüm Sılverlıne Strong


TANITIM 5.03.2020 09:33:00 0
Doğal Yaşam Trendineşık Çözüm Sılverlıne Strong

Yoğun şehir hayatından uzaklaşmak, doğanın sakinleştirici gücünü yaşam alanlarına entegre etmek ve yaşamı kolaylaştıran ürünleri evin bir parçası haline dönüştürmek günümüz ev dekorasyonunda yükselen bir trend… Evin en özel buluşma noktası mutfaklar bu trendin belki de en önemli alanı. Silver line’nın duvar tipi davlumbazı Strong,  güncel mutfak yüzeylerinde görülen malzemelerin ön panel olarak kullanılması ile mutfakta kesintisiz doğal bir yüzey oluştururken, davlumbazın mutfak stiline kolayca entegre edilmesini ve ürünün doğallığı ile ön plana çıkmasını sağlıyor.

Karmaşadan arındırılmış mekanlarda, sadelik, doğallık ve doğal malzeme kullanımı yeni yaşam trendi olarak evlerde hızla kendine yer açtı. Silverline’nın ödüllü duvar tipi davlumbazı Strong, havalandırma fonksiyonunu gizleyen tasarımı ve doğal malzeme kullanımı ile doğal yaşam trendine uyum sağlıyor. Ceracor(porselen levha) ve Corian malzemeler ile farklı doku ve bitişlerde tamamlanan tasarım, kesintisiz yüzey oluşturarak doğallığın mutfaklarda yer almasını sağlıyor. Açılı ön yüzeye son derece sade ikonlar ile yerleştirilmiş kontrolpaneli, panelin altına ustalıkla gizlenmiş gün ışığı led aydınlatması ve havalandırma fonksiyonu ile Strong, mutfağın doğal bir parçası olarak güçlü birduruş sergiliyor. Oxido oil (petrol kahvesi)ve luxury cement (çimento grisi) iki farklı renk seçeneği, kolay temizlenebilen ve çizilmeyen pürüzsüz yüzeyi ile sade ve asil… A sınıfı enerji seviyesi ile çevreye duyarlı motor teknolojisine sahip davlumbaz, sessiz ve güçlü çekiş performansı ile tasarım ve işlevselliği kusursuz bir şekilde buluşturuyor.

Tasarım vefonksiyonellikte uluslararası ödüllerle tescillenen başarı…

Başarısını dünyanın en prestijli ödül kuruluşu Plus X’ten yüksek kalite, tasarım, kullanım kolaylığı ve fonksiyonellik kategorilerinde aldığı 4 ödülle tescilleyen Strong, IF Design, International Design Awards (IDA) ve A’Design Award tarafından da bir çok kategoride ödüllendirildi.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA