Devran Sinanoğlu 4. Batman Kitap Fuarında Kitapseverlerle Buluştu

.


KÜLTÜR SANAT 8.11.2021 12:27:00 0
Devran Sinanoğlu 4. Batman Kitap Fuarında Kitapseverlerle Buluştu

Köy okullarının kütüphane ihtiyaçlarını karşılamak için kitaplarının gelirini bağışlayan ve amaç için yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile gündemde olan Diyarbakırlı yazar ve şair Devran Sinanoğlu, 4. Batman Kitap Fuarında kitapseverlerle bir araya geldi.

Koronavirüsü salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra Batman Kitap Fuarı yeniden açıldı. Bu yıl 100’den fazla Türkçe ve Kürtçe yayın yapan yayınevi fuara katıldı.

Diyarbakırlı yazar ve şair Sinanoğlu 100’den fazla yayınevinin ve yazarın katıldığı 4. Batman Kitap Fuarı’na katılarak, okuyucularla buluştu.

Sinanoğlu,  Batman Valiliği önünde kurulan fuara, 6 Kasım  saat 13:00'da kitapseverlerle 5 saat süren imza, söyleşi ve etkinlik ile çok sayıda okuyucuyla bir araya geldi.

27 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanda kurulan fuara 127 stant'la,  100’ün üstünde yayınevi ve yazar katıldı.

Kitaplarının gelirini “Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız” Projesi kapsamında Diyarbakır’da 100 köy okulunun kütüphane ihtiyaçlarını karşılamak için bağışlayan yazar Sinanoğlu 11. Kitabını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA