Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri ayakta alkışlandı

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, dakikalarca ayakta alkışlandı.


POLİTİKA 6.11.2019 09:27:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada çok önemli mesajlar verdi. 

'BU BAYRAK İNMEZ, BU EZAN SUSMAZ, BU ÜLKE BÖLÜNMEZ...'

'Bize kendi isteklerini dikte etmeye çalışanlar bizim sadece milletimizden emir alacağımızı da bilmiyorlar' diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye'yi müstemlekeleriyle karıştıranlar gerçeği görmek için bundan daha açık ne tür bir bilgi belge karar bekliyorlar. Bu bayrak inmez, bu ezan susmaz, bu ülke bölünmez, bu millet diz çökmez, bu devlet ilelebet payidar kalır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

‘TÜRKİYE, SURİYE TOPRAKLARINDA TEK BİR TERÖRİST KALMAYANA KADAR MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEKTİR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında "Duymayan kulaklar duysun, görmeyen gözler görsün, nasırlaşmış yürekler bu gerçekleri artık anlasın. Türkiye, Suriye ve Irak topraklarında tek bir terörist kalmayana kadar mücadelesini sürdürecektir. Ülkemizde yaşayan Suriyelilerin evlerine gönüllü dönüşleri için gereken güvenliği, huzuru, alt yapıyı kurana, gerekiyorsa bunun için yeni şehirler inşa edene kadar buradaki işimiz bitmeyecek” ifadelerini kullandı.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA