Çocuklar hayallerindeki maskeyi tasarlayacak


DUYURULAR 18.02.2020 12:23:00 0
Çocuklar hayallerindeki maskeyi tasarlayacak

Trump AVM’de bu hafta sonu çocuklar katılacakları atölyede maske tasarlayacaklar. 22 Şubat Cumartesi günü ‘Topik’in Rüyası’, 23 Şubat Pazar günü ise ‘Hepimizin Bahçesi’ adlı tiyatro oyunlarını izleyecekler.

Etkinliklerin tümü ücretsiz!

 

Trump Alışveriş Merkezi’nin özel çocuk katında bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu hayallerindeki maskeyi tasarlayacak, birbirinden keyifli tiyatro oyunları izleyerek eğlenceli bir hafta sonu geçirecekler.

Eğlenceli tiyatro oyunları…

22 Şubat Cumartesi günü ‘Topik’in Rüyası’, 23 Şubat Pazar günü ise ‘Hepimizin Bahçesi’ adlı tiyatro oyunları Trumpland Sahne’de sergilenecek. Her iki tiyatro oyunu da saat 13.00’te başlayacak.

Maske Tasarım Atölyesi…

Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyelerde ise çocuklar hayal güçlerini kullanarak maske tasarlayacak ister sevdikleri bir hayal kahramanının yerine geçebilecek ister bir süper kahraman ister bir çizgi kahramanı isterlerse de kendi yarattıkları bir hayal kahramanı olabilecekler. Uzman atölye eğitmeni eşliğinde 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Maske Tasarım Atölyesi’nde çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirecekler.

Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz…

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA