POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

CHP’Lİ TANAL’IN 10 KASIM MESAJI

ATATÜRK FİKİRLERİ VE ESERLERİYLE İLELEBET YAŞAYACAK CHP’li vekil Mahmut Tanal, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Atatürk, fikirleriyle, eserleriyle ve devrimleriyle ilelebet yaşayacaktır” dedi.


POLİTİKA 10.11.2019 11:31:00 0
CHP’Lİ TANAL’IN 10 KASIM MESAJI

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81’inci yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Tanal, İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, bedenen aramızdan ayrılışının yıl dönümünde büyük bir özlem, saygı, minnet ve rahmetle andığını söyledi.


 

FİKİRLERİYLE VE ESERLERİYLE İLELEBET YAŞAYACAK
Türk milletinin, Ulu Önder Atatürk’ün mirasına sahip çıktığını kaydeden Tanal, “Mustafa Kemal Atatürk, fikirleriyle, eserleriyle ve devrimleriyle ilelebet yaşayacaktır. Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak. Atamızın izinde hak, hukuk ve adalet mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesini aşmak hedefinden bir an olsun şaşmayacağız. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştireceğiz” dedi.

“ATATÜRK CUMHURİYETİ SAYESİNDE…”

Cumhuriyetin herkese fırsat eşitliği sunduğunu ifade eden Tanal, kendi yaşantısından örnekler vererek, “Şanlıurfalı bir çobanın oğluyum. Atatürk Cumhuriyeti sayesinde eğitimimi tamamladım. Avukat oldum ve şu anda da 4 dönemdir milletvekiliyim. Atatürk Cumhuriyetinde sağlanan fırsat eşitliğiyle aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Yeter ki kendimize güvenelim, azimle çalışalım” şeklinde konuştu.

 


SPOR


GÜNDEM

Belediye Başkanı Kasap tüm Şehit ailelerini Beypazarı’na davet etti
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi

SON DAKİKA