CHP’Lİ TANAL, AKP VE MHP’Lİ VEKİLLERİ KENDİ İLLERİNDE GEÇTİ


CHP 3.01.2020 10:49:00 0
CHP’Lİ TANAL, AKP VE MHP’Lİ VEKİLLERİ KENDİ İLLERİNDE GEÇTİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce’nin ‘Yılın Kişisi’ anketinde, bu ilin AKP ve MHP’li vekillerini, valiyi ve belediye başkanını geride bıraktı.


‘Düzce’nin Fahri Milletvekili’ sıfatıyla bu ilin sorunlarıyla yakından ilgilenen CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, kentin 69 yıllık geçmişi olan yerel gazetesi Düzce Postası’nın ‘Yılı kişisi’ anketinin en tepesinde yer aldı.

DÜZCELİLERİN MECLİS’E GÖNDERDİĞİ AKP’Lİ VE MHP’Lİ VEKİLLERİ GERİDE BIRAKTI

İşitme engelliler için konuşmaları alt yazı olarak ekrana veren gözlük geliştirerek Düzce’yi gururlandıran ve ‘Yılın kişisi’ seçilen öğrenciler Ömer Berkay Biçen ve Dağhan Akyürek’le aynı oyu (808 oy) alarak anketin 2. sırasına yerleşen CHP’li Tanal, Düzcelilerin kendilerini temsil etmeleri için Meclis’e gönderdikleri milletvekillerini geride bıraktı.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, 749 oy alarak 3. sırada yer alırken, AKP Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise 680 oyla ancak 12. sırada kendisine yer bulabildi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ise Düzce Postası’nın ‘Yılın Kişisi’ anketinin halk oylamasını 9. sırada tamamladı. Vali Dağlı, 686 oy aldı.

İSTİFA ETTİRİLEN BAŞKAN YENİ BAŞKANDAN DAHA FAZLA OY ALDI 

2 Ekim 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla görevinden istifa eden ve 650 bin liraya Audi A8 marka makam aracının satın alınmasını, “Herkes Audi ile gelsin, ben Passat mı çekeyim yanlarına” sözleriyle savunan eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in, şu anki AKP’li Düzce Belediye Başkanı ve eski Sanayi ve Teknoloji Bakan’ı Faruk Özlü’yü geride bırakması dikkat çekti.

Eski başkan Mehmet Keleş, anketi 696 oyla 6. sırada tamamlarken, yeni başkan Faruk Özlü ise 684 oyla 10. sırada yer aldı.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA