CHP'de Aşkale ilçe Başkanı Celal Top Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Aşkale ilçe başkanlığına yeniden Celal Top seçildi.


CHP 16.12.2019 15:44:00 0
CHP

"Tek Adam Rejimine Karşı Mücadele Edeceğiz"

Hep birlikte Aşkale'de ve köylerimiz de güçlü bir demokrasi güçlü bir chp güçlü bir insanlık için mücadele vereceklerini belirten Celal Top,
"Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek adam rejimine karşı yapacağı bu mücadelede beni öncü görüp seçtiğiniz için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"Partili Partisiz Herkesi Kucaklayacağız"

Görevi boyunca bu yolda herkesin her zaman emrinde olacağının altını çizen Top, "isteklerinizi bana bildirmeniz yeterli olacaktır. Gücümün yettiği kadar partili partisiz herkese yardım edip diğer köylü arkadaşlarımızı da partimize kazandırmak için mücadele edeceğim" ifadelerini kullandı.

Danışma Toplantıları Yapılacak

Başkan Top, Ayda bir danışık toplantıları, özellikle kadınlar ile on beş günde bir toplantı yapacaklarını vurgulayarak "birbirimize dayanışma içinde olacağız fikir alışverişi yapacağız. Partimizde maddi veya manevi tüm olayları şeffaf bir şekilde sizlere  aktaracağım. Çünkü ben partim için sizler için buradayım menfii hiçbir beklentim yok. CHP'nin bir neferiyim olmaya da devam edeceğim" dedi.

Erzurum Aşkale ilçesinde   yapılan CHP  İlçe Kongresi'nde başkanlığa yeniden  mevcut başkan Celal Top  seçildi. Aşkale ilçe başkanlığınıa yeniden seçilen  Mevcut Başkan Celal Top " Cumhuriyet Halk Partisini azimli çalışmalarımız sonucu gerektiği yerlere getireceğiz. Delegelerimize yeniden yapılan seçimde oy verdikleri için teşekkür ediyorum." dedi


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA