Çatak'ta Öğrenciler Kar Tatilini Kızak Keyfine Dönüştürdü

Çatak

Van'ın Çatak ilçesinde yoğun kar nedeniyle okulların tatil edilmesini fırsat bilen öğrenciler, gece geç saatlere kadar kızakla kayarak eğlendi. Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi İnan da öğrencilerin sevincine ortak

Van’ın Çatak ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, okulların tatil edilmesine neden oldu. Bu durumu bir eğlence fırsatına çeviren öğrenciler, kızaklarıyla birlikte gece geç saatlere kadar kayarak karın tadını çıkardı.

Öğrencilerin daveti üzerine kayak etkinliğine katılan Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi İnan da kızakla kayarak onlara eşlik etti. Müdür İnan’ın öğrencilerle kayması, hem çocuklar hem de ilçe halkı tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

Soğuk havaya rağmen neşenin eksik olmadığı etkinlikte, öğrenciler kar tatilini unutulmaz bir anıya dönüştürmenin keyfini yaşadı.

Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi İnan, yaptığı açıklamada, "Hafta içi ve hafta sonu destekleme ve yetiştirme kurslarıyla çocuklarla oldukça yoğun bir tempo içindeyiz. Yoğun kar yağışıyla birlikte öğrenciler bu durumu fırsata çevirmişti. Yoldan geçerken beni çağırdılar, ‘birlikte kayalım’ dediler. Ben de onların sınav stresini biraz olsun azaltmak ve güzel vakit geçirmek adına eski kuşak kızaklarımızı alarak onlara eşlik ettim. Anın tadını çıkardık, kar tatilini güzel bir anıya dönüştürdük. Herkese iyi eğlenceler diliyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muratpaşa Belediyesi'nden Amatör Spora 1.5 Milyon Lira Destek
Bursa Osmangazi’de kalpleri ısıtan yeni yıl buluşması
Geri Kazanım Katılım Payları 2026'da Yüzde 25,49 Artıyor
Van'da Kar Yükü Altında Çöken Ahırda 5 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu
Bitlis'te Kar Yağışı 181 Köy Yolunu Kapattı
Haberi Sesli Oku