Can Leman'ın "Sev Beni" Canlı Performansı Yayımlandı

Müzisyen Can Leman'ın "Sev Beni" isimli yeni teklisi, canlı performansıyla Çimen's Yapım tarafından YouTube'da müzikseverlerle buluşturuldu.


MAGAZİN 12.11.2019 14:14:00 0
Can Leman

 

Almanya'nın Duisburg kentinde dünyaya gelen ve müziğe olan ilgi ve yeteneği henüz 2 yaşındayken tencere ve tavalarla ritim tutmasıyla ortaya çıkan Can Leman, yeni teklisinin canlı performansını 1 Kasım itibariyle YouTube'da müzikseverlerle buluşturdu. Küçük yaşlarda dans etmeye ve şarkı söylemeye dair yeteneği fark edilen Leman'ın, müzik eğitimine küçük yaşlarda başlaması da kariyeri açısından dönüm noktalarından biri oldu. Almanya'daki müzik eğitimi vurmalı çalgılarla başlayan müzisyen, çaldığı enstrümanlara piyano, bağlama ve gitarı da ekleyerek müzik anlayışını zengin ve renkli kılmayı hedefledi.

Yalnızca enstrüman icrasıyla yetinmeyen Can Leman, kendini dans, beste ve kompozisyon dallarında da geliştirerek ilk sahne tecrübelerini 6 yaşındayken Türkçe şarkılar seslendiren bir çocuk korosu içerisinde dikkat çeken performansı ile kazandı. İlerleyen yıllarda şarkılarını, Almanya'nın gözde arenaları arasında yer alan Köln Arena gibi görkemli bir salonda seslendiren Leman, yine aynı yıllarda klasik piyano performanslarıyla zengin müzik anlayışının ilk ipuçlarını verdi. Yaşar Kemal'in "İnce Memed" romanından esinlenerek 1997 yılında ilk bestesini yapan müzisyen; İngilizce, Almanca ve Türkçe olmak üzere birçok eser besteleyerek dinleyicisiyle buluşturdu. Bir dönem solistliğini yaptığı "Catch A Bear" grubunun 2017 yılında yayımlanan albümündeki 11 şarkıda hem yorumcu hem de bestekar olarak yer alarak İngilizce ve Almanca şarkılar seslendirdi.

Çimen's Yapım tarafından 1 Kasım itibariyle YouTube'da yayımlanan Can Leman'ın "Sev Beni" isimli yeni teklisinin canlı performansı tüm müzikseverler tarafından dinlenebilir.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA