BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KÖPRÜKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI, 1. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI


ERZURUM 7.12.2019 19:33:00 0
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KÖPRÜKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI, 1. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Köprüköy İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Seçim sonrasında Köprüköy İlçe Başkanlığına Gökhan Tuyli seçildi

 

Divan başkanlığını Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Özer’in üstlendiği kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından seçime geçildi.

Kongreye Erzurum Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yener Gözütok, Erzurum Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Müslüm Kalkan, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Özer, BBP Belediye Meclis üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli ile Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider ise kongreye farklı programlarından dolayı katılamadıkları için tebrik ve hayırlı olsun mesajlarını ilettiler.

Erzurum Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yener Gözütok yaptığı konuşmada, 2019 Mart yerel seçimlerinde Köprüköy’ü kaybettiklerini ancak İsmail Irmak ve Gökhan Tuyli gibi iki tane yiğit kazandıklarını ifade ederek, “Bu bizim için belediyeyi kazanmaktan daha değerlidir” dedi.

Gözütok; “Biz Köprüköy'de seçimi kaybetmiş sayılmayız, Belediyeyi Osman başkana emaneten verdik, inşallah bir dahaki seçimde Köprüköy’e mührümüzü vuracağız. Dediğim gibi biz bu seçimin kaybedeni değil kazananıyız. Allah onlardan razı olsun çok güzel bir kampanya yürüttüler. İsmail Irmak ve Gökhan Tuyli kardeşim canla başla çalıştılar, ellerinden geleni yaptılar ve ben en iyisini yaptıklarına inanıyorum. Sefer bizden zafer Allah'tan, Allah'ın takdiriyle böyle nasip oldu” ifadelerini kullandı.

Erzurum'un uzun bir süredir birtakım problemlerinin olduğunu vurgulayan Gözütok; “Havaalanı ile ilgili bayağı problemlerimiz var, sefer sayıları az fiyatlar çok yüksek. Erzincan'a 200 liraya uçan bir uçak Erzurum'a 400-450 liraya uçuyor, Trabzon'a 200 liraya uçan uçak Erzurum'a 400 liraya uçuyor bu büyük bir problem. Elimizden geldiği kadar bu konunun üzerinde yoğun bir şekilde duruyoruz. Sayın Milletvekilimiz İbrahim Aydemir Bey, bütçe görüşmelerinde çıkıp Erzurum'un bu konusuna parmak basacağına, yetkililerden bu sorunların giderilmesini isteyeceğine havaalanının isminin değiştirilmesini teklif edip havaalanı ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun diyor. Uçak inmeyen havaalanının ismini ne yapıyorsanız yapın hiç de önemli değil. Bu noktada Büyük Birlik Partisi olarak İbrahim Aydemir'in memleketi Erzurum'un sorunlarına karşı duyarsız kalmasını kınıyoruz. İbrahim Aydemir bütçe görüşmelerinde bağırıyor “Siz muhalefete yönelik yaygara yapıyorsunuz, millet halinden memnun, halk halinden memnun” diyor. İbrahim Aydemir herhalde köşklerde oturuyor, Erzurum'un halini de iyi olduğunu zannediyor.” şeklinde konuştu.

İlçe başkanlığına seçilen Gökhan Tuyli, en büyük destekçilerinden birisinin çiftçi olan babasının olduğunu belirterek, “Alnım ak ve dik olarak görevimi yerine getireceğim. Rabbim ’in nasip ettiği şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA