Bursa Pasinler Derneği olağan kongre kararı aldı.

Bursa Pasinler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan kongre kararı aldı. Bursa Pasinler Derneği Başkanı Ensar Şahiner ve yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda 23 Şubat Pazar günü saat 13.00 de olağan seçimle kongreye gidiyor.


YEREL 7.02.2020 19:36:00 0
Bursa Pasinler  Derneği olağan kongre kararı aldı.

Bursa Pasinler  Kültür Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği olağan kongre kararı aldı. Bursa Pasinler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ensar Şahiner  ve yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda 23 Şubat  Pazar günü saat 13.00 de olağan seçimle kongreye gidiyor. Kongre  Bursa'nın Yıldırım ilçesi Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. 
Pasinler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ensar Şahiner'in  yaptığı açıklamada; "Bursa'da yaşayan Pasinler Camiasındaki birlik ve beraberliği dün olduğu gibi bugünde   tesis etmek için olağan genel kurul kararı almış bulunmaktayız.Olağan  genel kurulun tüm Pasinler  derneğine üye olan hemşehrilerimizin  katılımıyla gerçekleştirilecektir. Allah hayırlı uğurlu seçimler nasip etsin" dedi.

Bursa Pasinler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi karar sonucu Olağan Genel Kurul  yapılması kararı almıştır. Buna göre Olağan  Genel Kurul toplantısı  belirtilen tarih ve Saatte  Çoğunluk sağlanamaması halinde  08.03.2020 tarihinde  aynı yer ve saatte yapılacaktır.

GÜNDEM 

1 - Açılış Yoklama

2 - Saygı duruşu İstiklal marşı

3 - Divan heyetinin oluşumu

4 - Yönetim kurlu faaliyet raporunun okunması müzakeresi ve ibrası

5 - Denetleme kurulu raporunun okunması Müzakeresi ve ibrası

6 - Seçim, Yeni Yönetim ve denetim kurullarının belirlenmesi

7 - Dilek ve temenniler

8 - Kapanış.
 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA