Bursa Oltulular Derneği Yeni Hizmet Binasında

Bursa Erzurum Oltulular Kültür Ve Dayanışma Derneği Düzenlenen Törenle yeni hizmet binasında hizmete devam dedi. Yeni Hizmet Binasının Açılışına Oltuluların yanı sıra çok sayıda davetlilerde katıldı.


GÜNDEM 15.01.2020 11:01:00 0
Bursa Oltulular Derneği Yeni Hizmet  Binasında

Bursa Mudanya Caddesi Alemdar mahallesinde üç katlı binada hizmet verecek olan Dernek binasının açılışına eski içişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bedfe Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları, ve  çok sayıda Oltulu ve davetliler katıldı.

Açılış programında Oltulu ve Erzurum'lu ses sanatçıları bir birinden güzel hareketli türküler ile törene katılan vatandaşları coşturdu. Derneğin yeni binası açılışında Oltulular ve davetliler türküler eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

Bursa Erzurum Oltulular Derneği Başkanı Dursun Sağdıç, “Derneğimizin yeni hizmet binasına taşınmamızda emeği geçen  her türlü maddi manevi yaptıkları fedakarlıklardan dolayı herkese  sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. Derneğimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan başta eski içişleri Bakanımız Bursa Milletvekilimiz Efkan Ala,ya Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz, a Bedfe Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanımız Ömer Ömeroğulları'na  ve açılışımıza katılan bütün Oltulu hemşerilerimize ve davetlilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bursa’da yaşayan bütün Oltuluları yeni Kehribar yuvamıza bekliyoruz. Bursa’da Oltu’yu yaşayacağız” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Belediye Başkanı Kasap tüm Şehit ailelerini Beypazarı’na davet etti
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi

SON DAKİKA