Bursa Yıldırım’da mobil fotoğrafçılık eğitimi başladı

Bursa Yıldırım’da mobil fotoğrafçılık eğitimi başladı


EĞİTİM 3.02.2025 11:17:00 0
Bursa Yıldırım’da mobil fotoğrafçılık eğitimi başladı

Bursa Yıldırım Belediyesi’nin fotoğrafçılığa meraklı gençler için düzenlediği ücretsiz mobil fotoğrafçılık eğitimi start verdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi,aynı zamanda bir sosyal yaşam alanı olarak kurguladığıMümineŞeremetUyumayanKütüphanesi’nde ‘Mobil FotoğrafçılıkAtölyesi’ başlattı. 

 

Fotoğrafçı Metin Beheşti Haznedar eğitmenliğinde gerçekleşen derslerde kursiyerler, cep telefonlarıyla profesyonel çekim yapmayı öğreniyor.

16-30 yaş grubu gençlerin başvuru yaptığı eğitim programı 4 hafta teorik, 4 hafta pratik olmak üzere 2 ay sürecek. Atölye sonrası hem dijital sergi hem de katılımcıların en iyi fotoğraflarından oluşan basılı serge gerçekleştirilecek olup kursiyerlere fotoğrafları hediye edilecek.

 

SPOR


GÜNDEM

Mardin'de Büyükşehir Belediye işçilerine zam müjdesi
ASAT’tan Kaş’a 130 milyon TL’lik altyapı atağı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir oldu
Başkent Ankara yazın lavanta kokuyor
Ankara Büyükşehir personeline 'sıcak' önlemi

SON DAKİKA