Bursa Görükle'de çöp evden 9 kamyon atık çıkarıldı

Bursa Görükle

Nilüfer Belediyesi, çöp yığınına dönen iki katlı evi temizleyerek 9 kamyon atık bertaraf etti.

Bursa'da Nilüfer Belediyesi, Görükle Mahallesi’nde çöp eve dönüşen iki katlı müstakil binayı temizledi. Odaların yanı sıra merdivenlerden çatı katına kadar atıklarla dolu olan evden 9 kamyon çöp çıkarıldı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, çevre ve halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı mücadelesini sürdürüyor. Emniyet ve Savcılık tarafından belediyeye iletilen bildirimi değerlendiren ekipler, Görükle Mahallesi’ndeki iki katlı müstakil evde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kapsamlı Temizlik Operasyonu
Yapılan çalışmada; evin her iki katı, çatı, merdivenler ve koridorlarda bulunan kağıt, plastik, hurda eşya ve bozulmuş eşya gibi atıklar, ekipler tarafından titizlikle ayrıştırılarak torbalandı. Çalışma neticesinde, evin tüm katları, çatı bölümü ve geçiş alanları tamamen boşaltıldı. Evden toplam 9 kamyon dolusu atık çıkarılarak döküm sahasına nakledildi.

Dezenfeksiyon ve İlaçlama
Evin tamamen boşaltılmasının ardından, biriken çöplerin neden olduğu bakteri, haşere ve kötü koku oluşumunu engellemek amacıyla binanın içi ve çevresi detaylı bir şekilde ilaçlanarak dezenfekte edildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Başkan Akın gençlerle Balıkesir’in yarını için buluştu
PFDK’dan Muşspor ve Bursaspor’a ceza
PFDK’dan Kayserispor-Trabzonspor maçına ceza yağdı
Cerrahpaşa’ya depreme dayanıklı yeni kampüs geliyor... Modern sağlık kampüsüne ilk temel atıldı
Nilüfer'de Unçukuru Mahallesi’ndeki atıl arazi Umut Ormanı oluyor
Haberi Sesli Oku