Burcu Esmersoy’la MediaMarkt’ta “Şahane Cuma“... Listem çok uzun; ütü, televizyon, elektrik süpürgesi ve ses sistemi

aldımGeçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği indirimler ve etkinliklerle Şahane Cuma’ya damgasını vuran MediaMarkt, bu yıl da teknolojiseverler için hazırladığı sürprizlerle geceye farkını koydu.


MAGAZİN 29.11.2019 15:29:00 0
Burcu Esmersoy’la MediaMarkt’ta “Şahane Cuma“... Listem çok uzun; ütü, televizyon, elektrik süpürgesi ve ses sistemi

. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da MediaMarkt’ın Şahane Cuma etkinliğini kaçırmadı. 28 Kasım Perşembe günü indirim gecesine katılan Burcu Esmersoy, izdihamın yaşandığı MediaMarkt mağazasından ütü, televizyon, elektrik süpürgesi ve ses sitemi satın aldı.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt her yıl olduğu gibi bu yıl da en özel indirimlerin gerçekleştirildiği Şahane Cuma’ya damgasını vurdu.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da MediaMarkt’ın Şahane Cuma etkinliğini kaçırmadı. 28 Kasım Perşembe günü indirim gecesine katılan Burcu Esmersoy’un girişteki brandayı yırtmasıyla başlayan alışveriş keyfinde, teknolojiseverlerle de indirimler hakkında bol bol sohbet etti.

Burcu Esmersoy, izdihamın yaşandığı Metropol İstanbul AVM MediaMarkt mağazasından ütü, televizyon, elektrik süpürgesi ve ses sitemi satın aldı.

Mağazadan elleri kolları dolu ayrılan Burcu Esmersoy“Şahane Cuma, bir şeylere ihtiyacı olan herkesin beklediği bir gün. Bu gece benim için de uzun olacak. Listem çok uzun. İndirimleri sürekli takip ediyorum ve uzun zamandır bugünü bekliyordum. Her yeni eve taşındığımda yeni bir eksik oluyor çok ilginç bir şekilde. Elektronik ev eşyası ve mutfak eşyası alışverişim çok oluyor ve onun için de indirim dönemlerini beklemek çok daha mantıklı oluyor. Ütü eskidi ütü almam lazım. Elektrik süpürgesi çalışamaz hale geldi o yüzden bir elektrik süpürgesi ihtiyacım var. Televizyonum eskidi, tabii teknoloji değişiyor. Herkesin evinde kullandığı televizyonları görünce 4K televizyon peşindeyim. Şimdilik alışveriş listem bu kadar” dedi.

Hediye almayı da çok sevdiğini söyleyen Burcu Esmersoy“Çok yakın bir kız arkadaşım var kendisi de çok iyi bir şef aynı zamanda onun mutfağına güzel bir şey hediye almak istiyorum” dedi.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA