ERZURUM

ERZURUM Haberleri

Bülent Oğuz tekrar aday

Erzurum CHP İl Başkanı Bülent Oğuz, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Oğuz, Şubat ayında gerçekleşecek olan il kongresi için tekrar adaylığını açıkladı.


ERZURUM 18.01.2020 20:38:00 0
Bülent Oğuz tekrar aday

Erzurum CHP İl Başkanı Bülent Oğuz, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Teşkilatlanmanın önemi hakkında konuşan Bülent Oğuz, “Bizim her ilçede bir tane değil birkaç tane bu işe gönül vermiş insanlara, ilçe başkanlarına ihtiyacımız var. Bu durumu başardığımız zaman Cumhuriyet Halk Partisini bir adım öne çıkarmış olacağız. İktidara doğru yürüyen Cumhuriyet Halk Partisini Erzurum ayağı olarak iktidar kapısına yaklaşmış olacağız.” dedi.

Kongre tarihi belli oldu

Şubat ayında gerçekleşecek olan il kongresiyle ilgilide konuşan Başkan Bülent Oğuz, “2 Şubat tarihinde il kongremizi yapacağız.  Kongrede sizlerin onayı ve desteği ile tekrar aday olmak istiyorum. Ben istiyorum ki her ilde birçok aday olsun. Ne kadar adayımız var ise bu durum bizim demokrasiye, çok sesliliğe verdiğimiz önemi gösterir. Tüm adaylarımızın başımızın üstünde yeri var.

“Kendi kadromuzu kurduk”

Görev sürecimiz boyunca yaptığımız birçok şey oldu. Bunlardan biri il binamızı yenilememiz oldu. Bazı ilçelerimize milletvekillerimiz ile birlikte ziyaretlerde bulunduk. İl teşkilatımız içerisinde eğitim vermek için kimse bulunmuyordu. Biz eğitim vermeleri için Trabzon, Ankara ve Kars şehirlerinden eğitmenler getirtiyorduk. Şimdi ise teşkilatımız içerisinde beş kişilik kendi kadromuzu kurduk. Bu isimler Erzurum’un her ilçesinde eğitim verebilecek, eğitim sertifikası verip yeni eğitmenler yetiştirebilecek vasıfta ve yetkideler.

Delegelerimiz, adaylarımız ne kadar güçlü olursa Cumhuriyet Halk Partisi de o kadar kuvvetlenecektir. Bugün burada biz varız yarın başka biri olacak. Bizler bu noktalarda geçiciyiz. El birliği ile partimizi, şehrimizi daha iyi noktalara getireceğiz.” diye konuştu.

Toplantı ilçe başkanlarının hep birlikte fotoğraf çekimi ile son buldu.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA