Brexıt Sonrası Londra Pazarı Türkiye’de Anlatılacak


DUYURULAR 5.03.2020 11:36:00 0
Brexıt Sonrası Londra Pazarı Türkiye’de Anlatılacak

Brexit sonrası belirsizliğin kalkması ile gayrimenkul fiyatlarındaki sabitlik yerini canlanmaya bırakıyor. Brexit sonrası ekonomik canlanmayı başlatan emlak sektörüne ilişkin bilgilerin yer alacağı “Yükselen Trend BrentFord” etkinliği, 6 Mart Cuma günü Çırağan Palace Kempinski Üsküdar Salonu’nda gerçekleşecek.

Knight Frank Satış Müdürü John Wood, Knight Frank Uluslararası Pazarlar Londra Yetkilisi Logan Cordy ve GRED Türkiye Kurucu Başkanı Meltem Türker’in anlatımları ile gerçekleşecek söyleşide, 2020-2024 yılları arasında gayrimenkul fiyatlarında %15 artış beklenen İngiltere pazarında kira gelirleri artışı ve yaşam avantajları masaya yatırılacak. Dünya’da ve Türkiye’de dönüşüm projelerinin dikkat çekici unsurlarının da yer alacağı sunumlarda, Brexit sonrası dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler basın mensupları ile paylaşılacak.

 

Batı Londra’nın yeni çekim merkezi The Brentford Projesi, şehir yaşamı ve doğayı eşsiz mükemmellikte bir araya getiriyor. Örnek bir dönüşüm projesi olarak yükselen The Brentford, tarihi binaların korunduğu yapısı ile de dikkat çekiyor. Yüksek kira geliri ve değer artış beklentisi ile yükselen projenin Türkiye’deki tek yetkilisi Knight Frank resmi iş ortağı olan Türk girişimi GRED Kurucu ve CEEO’su Meltem Türker, “ Gred Türkiye olarak tek yetkili satışını üstlendiğimiz projede müşterilerimizden hizmet bedeli almadan ilerliyoruz. Kredi seçeneklerinin de yer aldığı proje yüksek kira getirisi ile tüm evler 10 yıl garanti altında bulunuyor. 369.000 £’dan başlayan ev fiyatları ile kullanıcılara avantajlı yaşam imkanları sunuluyor” dedi.

 

 

Tarih: 6 Mart 2020

Yer: Çırağan Palace Kempisinki

Saat:10.30


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA