TANITIM

TANITIM Haberleri

Biz fark ettik sizde fark edin...


TANITIM 12.12.2019 09:04:00 0
Biz fark ettik sizde fark edin...

Gün geçmiyor ki; bir motosiklet kazası duymayalım. Canımız yanıyor. Genç insanlar heba oluyor. İşte bu nedenle trafikte ki motosikletlerin fark edilmesi için Üsküdar Gastronomi sokağı olarak bir bir etkinlik düzenliyoruz. Kurallara uymaları ve bu konuda yaptıkları eğitim çalışmaları ile tanınan Liderliğini Burak Güney'in yaptığı Online Moto clb grubunun 30 motordan oluşan "Lezzet Avcıları" kanadını yarın misafir edeceğiz. 30 motosiklet sokak içinde ağır bir akışla geçiş yapacak ve farkındalık oluşturacak.

 

Birinci amacımız motosikletlerin fark edilmesi ikinci olarak ise hemen her restoranın kullandığı moto kuryelerin eğitilmesi. Davet ettiğimiz Online Moto clb grubundan restoran paket servisinde çalışan personelin eğitilmesini de rica ettik bu konuda bir anlaşmamız var bununda ilk adımını atacağız.

 

Konuyla ilgili olarak Üsküdar Uncular Gastronomi sokağı Başkanı Altı Üstü Kırk Köfte Restoranının sahibi Serkan Sağdıç Siz değerli basın mensuplarını bu etkinliğimize bekliyoruz...davet ediyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA