Bilecik’te jandarmanın şüphe üzerine durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı

Bilecik’te jandarmanın şüphe üzerine durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı

.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Arama Köpek Timi, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sivil Asayiş Timi ekipleri tarafından Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, denetim sırasında 11 ABC 665 plakalı araçta bulunan Mecid Taner S., Anıl G. ve İlker Yasin N. isimli şahısların tedirgin ve aceleci tavırlar sergilemesi üzerine araçta ayrıntılı kontrol yapıldı. Ön yolcu koltuğu altında şüpheli bir poşet tespit edilirken, Uyuşturucu Arama Köpeği’nin de aynı bölgeye tepki vermesi üzerine arama gerçekleştirildi. Ekipler tarafından yapılan aramada 36,66 gram bonzai ve 1 adet payp ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Keşan'da Diş Ünitesi Tabelası Düzeltilecek, Uğur Mumcu Caddesi'nde Çalışmalar Hızlanmalı
Malatya'da Trafik Kazası: Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı
Çayırova, Göztepe'yi Konuk Edecek
Muş’ta Kadınlar Kâğıt Rölyef Kursuyla Hem Öğreniyor Hem Kazanıyor
Malatya'da Kamyonet ile Taksi Çarpıştı: 2 Yaralı
Haberi Sesli Oku