BENSU SORAL TAKİPÇİLERİNE ‘DAHA GÜÇLÜ GERİ DÖN’ DEDİ

Karantina nedeniyle evde geçirdiği süreci resim yaparak değerlendiren Bensu Soral, resim yaparken çektiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı videosu ile takipçilerine “içindeki potansiyeli keşfet, daha güçlü geri dön” dedi.


KÜLTÜR SANAT 17.05.2020 13:08:00 0
BENSU SORAL TAKİPÇİLERİNE ‘DAHA GÜÇLÜ GERİ DÖN’ DEDİ

AJANSTURKHABER

 

 

Clear’ın ilk Türk kadın marka yüzü Bensu Soral, Clear’ın global kampanyası “#dahagüçlügeridön” kapsamında, tüm dünyanın içinde bulunduğu karantina sürecini nasıl değerlendirdiğini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Evde geçirdiği günlerde sık sık resim yapan oyuncu, yaptığı paylaşım ile takipçilerine de kendilerini yeniden keşfetmeleri ve içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmaları için çağrıda bulundu.

 

Evinin duvarına yaptığı resmi de takipçileriyle paylaşan Bensu Soral, “Dünyanın küçük bir mola verdiği bu günler içimizdeki potansiyeli keşfetmek, eskiden olduğumuzdan çok daha güçlü geri dönmek için harika bir fırsat. Ben bu süreçte vaktimi çoğunlukla resim yaparak geçiriyorum. Ama bu sürecin bana verdiği güç sayesinde bir adım öteye giderek, bu sefer tuvalimi evimin duvarları yaptım. Başarmak istediğimiz her şey için cesur olmamız ve içimizdeki potansiyeli ortaya çıkarmamız gerektiğini bir kez daha anladım. Siz de, en kötü sonucun bile bizi geliştireceğine ve böylece hepimizin bu süreçten daha güçlü geri döneceğine emin olun.” dedi.

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA