BEDFE'DEN ERKON TANITIM GÜNLERİNE ÇIKARMA

ERKON Erzurum Federasyonu tarafından Maltepe sahil etkinlik alanında düzenlenen "Kadim Şehir Erzurum günlerine" BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar


ERZURUM 16.11.2019 11:16:00 0
BEDFE

ENVER GÜLER / İSTANBUL --- ERKON Erzurum Federasyonu tarafından Maltepe sahil etkinlik alanında düzenlenen "Kadim Şehir Erzurum günlerine" BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetim kurulu üyeleri  katıldılar.

 

Erzurum Valiliği , Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erkon tarafından organize edilen "Kadim Şehir Erzurum tanıtım günleri" ne davet edilen BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetim kurulu üyeleri etkinliklere katılım sağladı.

 


Bedfe Genel Başkanı Ömeroğulları ,Etkinlikler çerçevesinde Erzurum Valisi Okay Memiş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le bir araya geldi. Bedfe Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömeroğulları  ve Yönetim kurulu üyeleri, Vali Okay Memiş ve Başkan Sekmen'e  BEDFE'nin  bugüne kadar olan faaliyetlerinden ve Palandöken Uludağ Buluşması 4. Erzurum tanıtım günlerindende  bahsederek, ileride yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirme de bulundu.


"Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri" Maltepe Sahil Etkinlik alanında yapılan açılışın ardından standları gezen BEDFE Genel Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri gösterilen ilgi ve alakadan dolayıda İlçe Kaymakamlarına İlçe Belediye başkanlarına ve ERKON Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

 

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA