BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Battalgazi'de Camiler Ramazan'a Hazırlanıyor

Battalgazi

Battalgazi Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

Ramazan Öncesi Yoğun Temizlik

Battalgazi Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki camilerde kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelindeki camilerde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşların ibadetlerini daha temiz, sağlıklı ve düzenli ortamlarda gerçekleştirebilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında camilerin iç ve dış alanlarında detaylı temizlik gerçekleştiriliyor.


İlk Oruç ve Yoğunluğa Hazırlık

Ramazan ayı bu yıl 18 Şubat Çarşamba akşamı kılınacak ilk teravih namazıyla başlayacak, 19 Şubat Perşembe günü ise ilk oruç tutulacak. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, camilerde yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulundurarak temizlik çalışmalarını artırdı.


Her Köşede Titizlik

Yürütülen çalışmalar kapsamında camilerin halıları süpürülüp silinirken, mihrap, minber, kürsü, pencere, kapı ve ayakkabılık alanları titizlikle temizleniyor. Ayrıca cami avluları, şadırvanlar ve çevre alanlarda da genel temizlik çalışmaları gerçekleştirilerek ibadet alanları Ramazan ayı öncesinde hijyenik ve düzenli bir şekilde vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.


Ramazan Boyunca Sürecek Çalışma

Battalgazi Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı boyunca camilerde temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla sürdürerek, vatandaşların ibadetlerini huzur ve temizlik içerisinde yerine getirebilmesine katkı sunmayı hedefliyor.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu’nun ‘sahte diploma’ davası ertelendi
Terörsüz Türkiye komisyonu rapor yazımı devam ediyor
Almanya’da 82 yaşındaki kadın ölen annesinin cesedini maaş için sakladı
Çatak'ta yeni öğretmenlere motivasyon toplantısı
Derecik'te yeni belediye başkanı Mesut Tekin oldu
Haberi Sesli Oku